המרת מידות לאבקת אפייה, שמרים וסוכר וניל לאפייה מוצלחת. איך להמיר שמרים יבשים לטריים, כמה גרם יש בכף אבקת אפייה, ומהו יחס ההמרה הנכון לאפייה מקצועית.
למשבון המרת מידות מתקדם> מחשבון אפייה ובישול
שמרים, אבקת אפייה, וסוכר וניל הם מרכיבים חשובים בכל מטבח לאפייה, אבל לא תמיד יש לנו מדידה מדויקת או המרה ברורה. כאן תמצאו את כל המידע הנחוץ למידות מדויקות:
אבקת אפייה
- 1 שקית אבקת אפייה = 10 גרם
- 1 כפית אבקת אפייה = 3 גרם
- 1 כף אבקת אפייה = 8 גרם
סוכר וניל
- 1 כפית סוכר וניל = 3 גרם
- 1 כף סוכר וניל = 10 גרם
- 1 כוס סוכר וניל = 140 גרם
שמרים
- 1 כף שמרים יבשים = 10 גרם
- קוביית שמרים טריים / שקית שמרית = 50 גרם
כדי להמיר שמרים יבשים לשמרים טריים, הכפילו את כמות השמרים היבשים פי 3.
לדוגמה:
אם במתכון מופיע צורך ב-5 גרם שמרים יבשים, יש להשתמש ב-15 גרם שמרים טריים.
המידע הזה יוכל לעזור לכם לאפות בצורה מדויקת יותר, במיוחד אם אתם מחפשים תוצאות יציבות ואיכותיות במטבח שלכם.