כריך מוצרלה,עגבניה ופסטו , טעים ובריא !
מצרכים:
לחם (מלא או רגיל,עצה ממני:עדיף לחם מלא)
כדור קטן של מוצרלה
עגבניה
מעט פסטו
המתכון
פורסים את הלחם לשניים (לאורך)
מפזרים את הפסטו על כל הלחם
חותכים את המוצרלה לפרוסות (טבעות) עבות
מפזרים את פרוסות המוצרלה על הלחם
חותכים את העגבנים לפרוסות (טבעות)
מפזרים את העגבניות על הלחם
יאמי,אפשר ביס?
מדריך להכנת סנדוויץ מוצרלה עגבניות ופסטו ששלחה לנו הגולשת יעל !
שלחו לנו עוד מתכונים שלכם ונוסיף לאתר
שווה וטעים ! בתיאבון !
המתכון הועלה ע"י יעל
  

|