איש אחד בא הגיע לבית שמסביבו מפוזרים גרגירי מלח. הוא דפק בדלת ושאל את מי שפתח לו "למה יש לך מסביב כל הבית מלח?" "אני מגרש פילים!" "אין כאן שום פיל". "אתה רואה שזה עוזר!"
אישה אחת מחפשת את דרכה באולם קולנוע. "סליחה", היא פונה בלחש אל אחת הנשים באולם "זו את שדרכתי על הרגל שלה קודם, כשיצאתי להפסקה?"
"כן" עונה האישה.
"יופי, אז אני בשורה הנכונהג€¦"
אמריקאי, סומאלי וישראלי יושבים במסעדה
המלצר שלהם ניגש ומודיע: תסלחו לי, אבל בגלל הפרה המשוגעת יש מחסור חמור בסטייקים
האמריקאי שואל: מה זה מחסור?
הסומאלי שואל: מה זה סטייקים?
הישראלי שואל: מה זה סליחה?
3 אנשים יושבים בבית יולדות.
היולדת יוצאת ואומרת לאחד מזל טוב יש לך 7 תינוקות!
האיש אומר איזה צירוף מקרים אני גר בבאר שבע.
היולדת יוצאת לאיש השני ואומרת מזל טוב יש לך 8 תינוקות!
האיש אומר איזה צירוף מקרים אני גר בקרית שמונה.
היולדת יוצאת לאיש השלישי ורואה אותו בורח במהירות.
היא רצה אחריו ושואלת אותו למה אתה בורח?
האיש עונה לה "אני גר באלפי מנשה!!!"
גברת נכנסת לאוטובוס עם הבן שלה ומשלמת רק על עצמה שואל אותה הנהג גברת למה את לא משלמת גם על הילד אז היא אומרת לו הוא רק בן שלוש .
הנהג אומר לה זוזי רגע היא זזה והוא רואה את הילד ואומר לה מזה איך הוא יצא כזה מכוער הגברת נעלבת והולכת לשבת נכנס בחור לאוטובוס ורואה את הגברת בוכה הוא שאול אותה מה קרה היא אומרת לו שהנהג העליב אותה , אז הוא אמר לה מה את שמה עליו לכי קרעי אותו מכות אני ישמור לך על הקוף....!!!!!
3 אנשים שטו בסירה וגילו אי בודד. כאשר הם הגיעו לחוף תפסו אותם קניבלים שרצו להפוך אותם לקיאקים. הקניבלים שאלו כל אחד מהם האם יש להם בקשה אחרונה. הראשון ביקש זהב ויהלומים, הקניבלים הביאו לו את מבוקשו והפכו אותו לקיאק. השני ביקש אישה יפה, הקניבלים הביאו לו את מבוקשו והפכו אותו לקיאק. השלישי ביקש מזלג הקניבלים הביאו לו את מבוקשו והאיש התחיל לתקוע את המזלג בכל גופו. הקניבלים שאלו אותו למה הוא תוקע בעצמו את המזלג? והוא ענה: עכשיו יהיה לכם קיאק עם חורים!