נאגטס (ממש כמו של מקדולנדס):
מה אנחנו צריכים:
אופן ההכנה
הכנת המטבל:
-
יש לערבב בקערה בינונית את הקמח, בירה, ביצה, שום את שמן הזית ואת כל התבלינים עד לקבלת מרגם אחיד. יש לטעום ותקן את התיבול אם צריך.
הכנת הנאגט:
-
מכניסים את הקוביות החתוכות של החזה עוף לתוך הבלילה, מכסים היטב ומשאירים במקרר לספיגת הטעמים. רצוי כמה שיותר אך גם חצי שעה-שעה עובד.
-
לוקחים מחבת עמוק ומחממים שמן עמוק לטיגון בערך לטמפרטורה של 150 מעלות.
-
כשהשמן חם מספיק, מוצאים מספר נתחים של עוף מהבלילה ומכניסים לתוך המחבת. משך זמן הטיגון המשוער – בערך 3.5-4 דקות, עד להזהבת הנגיסים.
-
להוציא בזהירות מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
מומלץ להגיש עם רוטב חמוץ מתוק/רוטב ברביקיו.
המתכון מבית אתר בישולים. לעוד מתכוני עוף כנסו לאתר.
  

|