מתכון לשוקו קר עם קרח , שאפשר גם להפוך בקלות למתכון אייס שוקולית
רכיבים :
2 כפיות שוקולית מלאות
כפית סוכר
3/4 כוס חלב קר
קוביות קרח
2 כפות מים חמים
אופן הכנה :
מערבבים את 2 כפיות השוקו הסוכר וממש מעט מים חמים
הטריק הוא להמס את השוקו והסוכר במים חמים בקלות ולא להאבק להמיס אותו בחלב קר
לאחר שהשוקו והסוכר נמסו במים החמים מוסיפים חלב כמעט עד הסוף ומערבבים עוד קצת
לוקחים 5-10 קוביות קרח ומוסיפים לשוקו כדי שיהיה קר וטעים
כדי ליצור אייס שוקו פשוט גורסים את קוביות הקרח לחלקים קטנים עם בלנדר
וזהו השוקו הטעים שלכם מוכן
תהנו 
  

|