אפשר פנקייק גם בלי קמח! קבלו את הגירסה הטעימה והבריאה הזאת לפנקייק
מרכיבים
2 ביצים
2 בננות בשלות
1/2 כפית אבקת אפייה
מעט חמאה לשימון המחבת
אופן ההכנה
בעזרת מזלג מועכים את הבננות בקערה ומוסיפים פנימה את הביצים ואבקת האפייה. טורפים עם הבננות לתערובת אחידה.
מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט חמאה. יוצקים 2 כפות מהתערובת למרכז המחבת, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
אוכלים עם מייפל, סירופ שוקולד, דבש או תוספת אחרת שאוהבים.
רוצים עוד? באתר הכל טעים תמצאו עוד מלא מתכונים לפנקייק
  

|