מצרכים:
300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים
3 קוביות שוקולד מריר
50 גרם חמאה/ מרגרינה
3 כפות אבקת קקאו
3-4 כפות סוכר גדושות
חצי כוס חלב/ מים
*קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
-מניחים בקערת זכוכית את החמאה וקוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה.
-מערבבים חצי כוס חלב (או מים) עם אבקת קקאו והסוכר (הערה: מומלץ לערבב את הסוכר הקקאו בכמה כפות מים רותחים ולאחר מכן להוסיף חלב/ מים עד חצי כוס). לאחר שהסוכר נמס שופכים לקערת השוקולד.
-מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
-בעזרת הידיים יוצרים כדורים וטובלים בתוך צלחת קטנה עם קוקוס.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
סוף המתכון! שיהיה לכם טעים!
המתכון הועלה ע"י איתי קלאורה
  

|