עוגת שוקולד חמה וטעימה
מצרכים:
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
כפית אבקת נס קפה
3 ביצים
שליש כוס סוכר
100 גרם חמאה
2 כפות מים/חלב
2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)
אופן הכנה:
-
מחממים תנור מראש לחום גבוה 200 מעלות.
-
ממיסים את החמאה והשוקולד המריר במיקרוגל ומניחים לתערובת להתקרר מעט.
-
מקציפים את הביצים, מוסיפים סוכר, נס קפה, קמח ו-2 כפות מים או חלב. אח"כ מוסיפים את תערובת השוקולד שהמסנו ומערבבים.
-
מעבירים לתבנית שקעים ואופים במשך 12 דקות.
*מומלץ להגיש מייד לאחר האפיה עם כדור גלידה בצד.
*למתכון המקורי - עוגת שוקולד חמה
לעוד מתכוני עוגות כנסו לאתר עוגת שוקולד

  

|