סופלה שוקולד
מצרכים:
1/2 כוס קמח רגיל
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר (חבילה וחצי)
*קוביות שוקולד לבן (לא חובה)
אופן הכנה:
-
מחממים את התנור מראש ל180 מעלות.
-
ממיסים במיקרוגל את החמאה עם השוקולד המריר. מניחים לתערובת להתקרר מעט.
-
מקציפים את הביצים בקערה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף. מוסיפים את תערובת השוקולד והקמח.
-
מעבירים לתבנית שקעים וממלאים עד גובה 3/4 מהשקע. מניחים בכל שקע קוביית שוקולד לבן ואופים בתנור במשך 7-8 דקות.
*למתכון המקורי - סופלה שוקולד
לעוד מתכוני עוגות כנסו לאתר עוגת שוקולד

  

|