מצרכים:
כוס סוכר, שלושת רבעי כוס שמן, כפית תמצית וניל או כפית רום,
ארבע ביצים,כוס שוקולית, 1 שמנת מתוקה להקצפה, כוס קמח תופח, חבילת שוקולד מריר.
אופן ההכנה:
לוקחים קערה ושופכים את כל החומרים מלבד: שוקולד מריר וחצי מן השמנת להקצפה.
מערבבים את החומרים היטב עד שהעיסה מעורבבת היטב.
שמים בתנור ל - 180 מעלות וארבעים דקות (אפשר לשים חצי מהזמן על מצב טורבו חצי מהזמן רגיל).
ציפוי:
מחממים בסיר חבילת שוקולד מריר עם חצי מהשמנת המתוקה.
שופכים את הציפוי על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.
המתכון הועלה ע"י רותי
  
|