אמא ותינוק מדברים.
אמא:חמוד תגיד אמא
תינוק:אבא.
אמא:נו תגיד אמא!
תינוק:אבא.
אמא:נו כוסעמק תגיד אמא!
תינוק:כוסעמק.
אמא:לא אל תגיד את זה תגיד אב...
פתאום האבא נכנס לחדר וקוטע את השיחה.
אבא:שלום חזרתי!
תינוק:כוסעמק.
אבא:מה זה מי לימד אותך את זה?
תינוק:אמא!
איש אחד בא הגיע לבית שמסביבו מפוזרים גרגירי מלח. הוא דפק בדלת ושאל את מי שפתח לו "למה יש לך מסביב כל הבית מלח?" "אני מגרש פילים!" "אין כאן שום פיל". "אתה רואה שזה עוזר!"
רוצים לבדוק בבית משוגעים מי משוגע ומי לא. אז הם ציירו על הקיר דלת ואמרו שמי שינסה לפתוח את הדלת ולא יבין שזה ציור ישאירו אותו אך מי שיבין שזה ציור נוציא אותו .הם מציירים דלת והמשוגעים מנסים לדחוף , לדחוף ופתאום רואים משוגע -צוחק, צוחק שאלו אותו- למה אתה צוחק? והוא ענה להם - איזה מפגרים הם, המפתח אצלי!
שרלוק הולמס ועוזרו דוקטור ווטסון הקימו אוהל וישנו בו מעל הכוכבים. מתישהו שרלוק קם ואומר לעוזרו ווטסון: אתה רואה את מליוני הכוכבים שבשמיים?, מה זה אומר?
ווטסון ענה: זה אומר שמתוך מליוני הכוכבים האלה יש לפחות עוד כוכב אחד עם חיים, כמו בכדור הארץ.
שרלוק צועק עליו: לא אידיוט, זה אומר שגנבו לנו את האוהל...
איש אחד יושב ברכבת וכל הנסיעה מקנח את האף בשמלה של זאת שלידו.
באיזשהו שלב נמאס לאישה שלידו והיא שואלת:
"תגיד לי, אין לך ממחטת אף?!"
אז הוא עונה לה: "יש לי, אבל אני לא נותן אותה לזרים".
אישה אחת באמצע ויכוח עם בעלה, אמרה לו: חבל שבכלל התחתנו, היה עדיף כבר אם הייתי מתחתנת אפילו עם השטן! אז הבעל ענה לה: אבל את לא יכולה.. נישואים בין קרובי משפחה אסורים.