חייל מגיע לקב"ן, מנסה לצאת על סעיף נפשי.
החייל נעמד מול הקב"ן. אומר לו: "אני חתולה."
יורד על ארבע, מתחיל לילל בכל החדר,
הולך מפינה לפינה, ואז חוזר עדיין על ארבע מול הקב"ן.
הקב"ן מסתכל על החייל כמה זמן,
לתדהמת החייל, יורד על ארבע, ומסתכל לחייל בעיניים.
פתאום הקב"ן עושה קולות של כלב: "ווב ווב ווובב!"
החייל מסתכל על הקב"ן, לא מבין מה קורה,
חושב שהקב"ן כבר השתגע.
הקב"ן נעמד, מנער את הלכלוך מהמדים.
פונה לחייל: "לך בחזרה. אתה בסדר גמור.
אם היית חתולה, היית בורח."
אישה אחת עונה לשיחת טלפון ושומעת מישהו אומר לה:
תפתחי את המגירה יש שם אקדח, קחי אותו עד לסוף המסדרון.
בסוף המסדרון יש דלת, תפתחי את הדלת ויש שם איש.
תהרגי אותו ואחר כך תלכי לחלון. שם יש בריכה, תזרקי את האקדח לבריכה ותתקשרי אלי.
האישה פותחת את המגרה ואומרת לו שהיא לא רואה אקדח.
אז הבחור אומר לה: אהה סליחה זאת טעות.
איש אחד הלך לייעוץ של רופא מומחה...
"דוקטור, אני רוצה משהו שימריץ אותי, שיטלטל אותי, שיכניס אותי למצב רוח, אתה יכול לתת לי מרשם למשהו כזה?"
הרופא: "לא, אין צורך בכלל. תראה את זה בחשבון של עלות הביקור"
איש אחד הגיע לבית של משוגע שמסביבו מפוזרים גרגירי מלח. הוא דפק בדלת ושאל את מי שפתח לו "למה יש לך מסביב כל הבית מלח?" "אני מגרש קרנפים!"
"אין כאן שום קרנף".
"אתה רואה שזה עוזר!"
שרלוק הולמס ועוזרו דוקטור ווטסון הקימו אוהל וישנו בו מעל הכוכבים. מתישהו שרלוק קם ואומר לעוזרו ווטסון: אתה רואה את מליוני הכוכבים שבשמיים?, מה זה אומר?
ווטסון ענה: זה אומר שמתוך מליוני הכוכבים האלה יש לפחות עוד כוכב אחד עם חיים, כמו בכדור הארץ.
שרלוק צועק עליו: לא אידיוט, זה אומר שגנבו לנו את האוהל...
פעם היה איש שקראו לו יעקוב והוא היה לולן והוא מת מהתקף לב.
אלוהים נתן לו אפשרות או לחיות אבל בתור תרנגול בלול שלו או למות בגיהנום, ויעקוב בחר לחזור לחיות אבל בתור תרנגול.
הוא קם בבוקר והוא תרנגול, כל התרנגולות מתחילות לומר "הנה יעקוב הלולן יעקוב הלולן יעקוב הלולן" והם עשו חפלות ומסיבות על האש.... כך 3 ימים עד שהם אמרו ליעקוב "תקשיב יעקוב עשינו חפלות שמחנו וצחקנו אבל מעכשיו צריך לעבוד קשה, צריך להטיל בכל יום 8 ביצים" יעקוב אמר "אוקיי" ואז הוא התאמץ והטיל ביצה ועוד ביצה ועוד ועוד... וכולם מעודדים אותו "יעקוב הלולן יעקוב הלולן" והוא ממשיך להטיל עד שהוא מטיל 80 ביצים! ואחרי זה הוא מרגיש נגיעה בכתף ואשתו אומרת לו "קום יעקוב כפרה חירבנת על כל המיטה"