| 
   ברד פודינג מה צריך: 
לחם מאתמול, יכול להיות לחמניות, בגט, חלה
חמאה מומסת – 4 כפות.
ביצים – 3 יחידות.
חלמונים (הצהוב) - 2
חלב 3% - 250 מ"ל.
שמנת חמוצה – 150 מ"ל.
מקל וניל
סוכר חום – שליש כוס.
קינמון – חצי כפית.     יש אפשרות להוסיף לפי טעם: צימוקים, פירות יבשים בננה פרוסה, שוקולד וכו'. אופן ההכנה: 
משמנים תבנית בחמאה מומסת.
מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
מפזרים את הלחם בתבנית בצורה אחידה.
מערבבים היטב את כל החומרים (למעט הלחם) בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתוך התבנית. שמים דגש כי הלחם נספג היטב בתערובת (פשוט משרים את החם בתערובת).
מכניסים לתנור למשך כחצי שעה רבעים דקות עד שהוא תופח מעט ורוטט במרכז
מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים חם לצד קצפת או כדור גלידה. המתכון מבית אתר בישולים. לעוד מתכוני עוגות ועוגיות כנסו לאתר. 
 
 
 
 
   
  
 
 
 |