| 
   עוגת שוקולד חמה וטעימה   מצרכים: 2 כפות קמח תופח 3 ביצים כפית אבקת נס קפה 3 ביצים שליש כוס סוכר 100 גרם חמאה 2 כפות מים/חלב 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם) אופן הכנה: 
מחממים תנור מראש לחום גבוה 200 מעלות.
ממיסים את החמאה והשוקולד המריר במיקרוגל ומניחים לתערובת להתקרר מעט.
מקציפים את הביצים, מוסיפים סוכר, נס קפה, קמח ו-2 כפות מים או חלב. אח"כ מוסיפים את תערובת השוקולד שהמסנו ומערבבים.
מעבירים לתבנית שקעים ואופים במשך 12 דקות. *מומלץ להגיש מייד לאחר האפיה עם כדור גלידה בצד. *למתכון המקורי - עוגת שוקולד חמה 
 
 לעוד מתכוני עוגות כנסו לאתר עוגת שוקולד 
 
 
 
 
 
   
  
 
 
 |