| 
   מצרכים: כוס סוכר, שלושת רבעי כוס שמן, כפית תמצית וניל או כפית רום, ארבע ביצים,כוס שוקולית, 1 שמנת מתוקה להקצפה, כוס קמח תופח, חבילת שוקולד מריר. 
 אופן ההכנה: לוקחים קערה ושופכים את כל החומרים מלבד: שוקולד מריר וחצי מן השמנת להקצפה. מערבבים את החומרים היטב עד שהעיסה מעורבבת היטב. שמים בתנור ל - 180 מעלות וארבעים דקות (אפשר לשים חצי מהזמן על מצב טורבו חצי מהזמן רגיל). ציפוי: מחממים בסיר חבילת שוקולד מריר עם חצי מהשמנת המתוקה. שופכים את הציפוי על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור. 
 
 
 
		המתכון הועלה ע"י רותי
	 
 
   
  
 
 
 |