קבלו מתכון לפיצה על פיתה- לאחר מכן טיפים:
חומרים:
פיתה
רסק עגבניות
עגבניות טריות
גבינה צהובה- הצעה : מוצרלה
תוספות לבחירתכם
תבלינים לדוגמא: שמן, מלח ובזיליקום
מתכון:
חתכו את הפיתה לרוחב, תוכלו לחתוך שתי פיתות ויצאו לכם 4 פיצות.
הכינו את הרסק: בקערה נפרדת הניחו כף רסק ,גרדו עגבניה טרייה וערבבו.
זכרו! בכל המתכון כולל הרסק, אם תרצו לעשות יותר פיצות, הכינו כמות כפולה.
תבלנו ומרחו את הרסק על הפיתות בכמות שווה.
אם הגבינה אינה מגורדת מראש, גרדו ותפזרו גם כן באופן שווה.
אם צריך, חתכו את התוספות והוסיפו על הפיצה.
חממו תנור ל-150 מעלות והכניסו אליו את הפיצה למשך 5-10 דקות.
טיפים:
השתמשו במוצרלה במקום בגבינה צהובה,
כדאי להשתמש במוצרלה מיוחדת לפיצה או אם אתם קונים במעדניה- בקשו לגרד אותה מראש.
הכינו את הרסק גם עם גביע רסק עגבניות וגם עם עגביות טריות- זה יתן מרקם מאוד נחמד וגם יספוג יותר את המליחות.
תוכלו להוסיף "בייבי מוצרלה" כתוספת, אך לא במקום! התוספת מוסיפה המון

המתכון הועלה ע"י הולי בן
  

|