יום אחד משפחת דובים טיילו ביער .שהם חזרו הם גילו שפרצו להם לבית .
אבא דוב אמר; מי אכל את הדייסה שלי?.
אמא דובה אמרה ; מי אכל את הדייסה שלי?
והדב הקטן אומר; תישכחו מהדייסות דפקו לנו את הטלויזיה.
בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש. הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך. לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..."
דוב קואלה אחד טיפס על עץ טיפס וטיפס למעלה.. גבוה, פרש ידיו וקפץ למטה בניסיון לעוף... פתאום בום! טראח! צנח מטה ונפל. כך המשיך לעשות שוב ושוב .. במשך שעות ארוכות.
בנתיים בעץ הסמוך ישבו להם זוג ציפורים, צפו במתרחש בחרדה, ואז אמרה ציפי הציפור לבן זוגה ; ציץ דיי עם זה אולי נספר לו כבר עכשיו שהוא מאומץ
רק בישראל אפשר לשמוע שיחה כזאת:
- ספארי שלום מדבר דוב.
- היי דוב, זה אריה, זאב נמצא?
- רק שניה, אני אבדוק עם איילה במזכירות.
- אריה בדקתי. זאב בפגישה עם דבורה בהנהלה.
- אה... אתה יכול למסור לו שהפגישה היום עם יעל ועופר תהייה אצל יונה במשרד?
וגם אם הוא יכול לאסוף את שחף וצבי מהעירייה?
- בשמחה
- תודה פשוש
גבר יושב על הספסל בפארק ולידו מתיישבת גם אישה עם כלב.
אחרי דקה הגבר:
"גברת, קחי את הכלב שלך מכאן, אני מרגיש על הרגל שלי פרעוש."
הגברת: רוקי, בוא מתוק, לאדון יש פרעושים!