בלונדינית העבירה פתק ריק לאחד הילדים מהכיתה שלה… אז הילד שאל אותה: \"למה העברת לי פתק ריק?\" הבלונדינית ענתה לו: \"טחח דההה אולי כי אני לא מדברת איתך?!\"
בלונדינית מתקשרת לחברה שלה באמצע הלילה ,
הערתי אותך ? שואלת החברה
הבלונדינית עונה : לא , במילא הטלפון צלצל והעיר אותי
מוכר כרטיסים אומר לבלונדינית: גברת, זהו הכרטיס החמישי שאת קונה לאותו הסרט.
הבלונדינית משיבה לו: כן, אני יודעת. אבל בפנים נמצאת אישה שכל הזמן קורעת את הכרטיסים
בלונדינית אחת נכנסת לחנות מוצרי חשמל, ניגשת למוכר ושואלת: "סליחה אדוני כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת? {ומצביעה}) אז ענה לה המוכר: "סליחה גברת אני לא מוכר לבלונדיניות" לאחר יום חוזרת האישה לחנות כששיערה צבוע לשחור ושואלת: "כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת?" אז ענה לה שוב המוכר: "גברת אמרתי לך שאני לא מוכר לבלונדיניות" חזרה הבלונדינית עוד הפעם לאחר שצבעה עוד פעם את השיער ועשתה ניתוחים פלסטיים ושאלה את אותה שאלה, אז ענה לא עוד פעם המוכר שהוא לא מוכר לבלונדיניות. הבלונדה שאלה: "אבל איך כל פעם עלית על זה שאני בלונדינית?!" אז ענה המוכר: "כי רק בלונדיניות מצביעות על מיקרוגל ומבקשות טלויזיה!!!"
למה בלונדית שמה בקבוקים רייקים במקרר
תשובה- כדי להביא לאורחים שלא צמאים
איש אחד כיסח את הדשא שלו. פתאום הוא רואה את שכנתו הבלונדינית יוצאת, הולכת לתיבת הדואר שלה, פותחת אותה, מתעצבנת, חוזרת לבית וטורקת את הדלת. אחרי 5 דקות הוא רואה אותה שוב יוצאת, הולכת לתיבה ושוב חוזרת לביתה בעצבים. וכך חוזר חלילה.
לבסוף הוא שואל אותה אם היא צריכה עזרה או משהו, אז היא עונה לו שלא, "פשוט המחשב הדבילי שלי אומר לי כל הזמן שיש לי דואר".
שאלה: מה משותף לבלונדינית לבין פלאפון במקלט?
תשובה: לשניהם אין קליטה
איך משגעים בלונדינית: נותנים לה פתק ובשני הצדדים תהפכי
בלונדינית אומרת לחברה שלה "לא משנה כמה שמפו אני שופכת לאקווריום לדג עדיין יש קשקשים!"
בלונדינית אחת רואה את חברה שלה הבלונדינית מעבר לכביש. היא שואלת אותה: "איך אני עוברת לצד השני?". עונה החברה: "למה לך, את כבר בצד השני!".
תגיות בדיחות
יויו
בדיחות - פינת הבדיחות של יויו
לעוד בדיחות לחצו כאן