איך לחמים תופסים מונית ?
בגט
למה רוחות רפאים אף פעם לא משקרות?
כי אפשר לראות דרכן!
שירותים לאח"מים: וי.איי.פי.פי...
ילד ואמא הולכים ברחוב.
פתאום הילד ראה פקק על הריצפה והרים אותו.
ואמא שלו אומרת לו: חמוד, אסור להרים דברים מהריצפה ברחוב. אל תרים יותר דברים מהרחוב אף פעם.
לאחר כמה דקות האמא התעלפה, המון אנשים רצו אליה ואחד מהאנשים פונה אל הילד ושואל אותו: למה אתה לא עוזר לאף אחד להרים את אמא שלך? אז הילד עונה: כי אמא שלי אמרה לי שאסור בשום אופן להרים דברים מהריצפה ברחוב.
אפשר לנהל שיחת טלפון שלמה עם אמא רק עם המילה "כן"
שתי גופיות טבעו בים אחת מהם חולצה...
איש אחד נכנס לבר, חיפש את עמדת כיבוי האש ושלף את צינור המים. הוא ניגש לברמן הראשי והציע: "אני מוכן להתערב איתך על 300 שקלים שאני יכול לפתוח את המים ולקלוע בדיוק אל תוך הקנקן שנמצא שם במרחק 4 מטרים..." הברמן חשב כמה רגעים והגיע למסקנה שאין סיכוי שזה אפשרי והחליט להתערב עם האיש. האיש פתח את הברז והחל להשפריץ מים. הוא לא קלע אף טיפה אחת. להיפך, הוא החל להתיז מים על כל האנשים, מילא את הדלפק, את התקרה, את הרצפה, בקיצור - הציף את המקום. האיש עשה זאת עם חיוך רחב וסיים בהשפרצה מאסיבית על הברמן עצמו. הברמן המהוסס שהיה כעת רטוב בכל גופו חייך חיוך תנחומים לעובדה שהוא זכה ב300 שקלים. הוא ניגש לאיש, לקח ממנו את 300 השקלים ושאל: "מה מצחיק אותך כ"כ?" האיש ענה: "רואה את מושיקו שם בצד? התערבתי איתו על 1000 ש"ח שאני יכול עכשיו לקחת צינור מים, להציף את כל הבר עם חיוך ועוד לגרום לך לחייך!"
שני מצבים להוצאת טישו מחבילה חדשה: או רבע טישו קרוע בין האצבעות או חצי חבילה ביד
רציתי ללכת להרצאה על עצירות אבל לא יצא לי.
הרגע הזה שכולם שרים לך "היום יום הולדת" ואתה צריך לבחור בין שתי אפשרויות: להצטרף לשירה ולהרגיש כמו אידיוט או לא להצטרף ולהרגיש כמו אידיוט.
תגיות בדיחות
יויו
בדיחות - פינת הבדיחות של יויו
לעוד בדיחות לחצו כאן