איך אפשר להעסיק בלונדינית יום שלם? לשלוח לה פתק שבשתי הצדדים שלו רשום תהפכי
 
  נשלחה ע"י: מאי זריהן  
בלונדינית אחת מנסה להתקשר ליוסי
היא מחייגת ושואלת זה יוסי?
זה טעות
היי טעות, אפשר את יוסי?...
בחור אחד מבקש מחברתו הבלונדינית שתצא שנייה מהאוטו ותראה אם האיתות עובד. היא יוצאת, מסתכלת ואומרת לו: "עובד, לא עובד, עובד, לא עובד, עובד , לא עובד ג€¦."
שאלה: למה בלונדינית שמה בקבוקים ריקים במקרר? תשובה: לאורחים שלא צמאים.
שאלה: איך מטביעים צוללת של בלונדיניות?
תשובה: דופקים בדלת
בלונדינית אחת נכנסת לחנות ואומרת למוכר:
אתמול קניתי פה מיקרוגל והוא פגום,
רציתי עוף, לחצתי על הכפתור OFF
וזה לא עבד!!
בלונדינית אחת נכנסת לחנות מוצרי חשמל, ניגשת למוכר ושואלת: "סליחה אדוני כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת? {ומצביעה}) אז ענה לה המוכר: "סליחה גברת אני לא מוכר לבלונדיניות" לאחר יום חוזרת האישה לחנות כששיערה צבוע לשחור ושואלת: "כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת?" אז ענה לה שוב המוכר: "גברת אמרתי לך שאני לא מוכר לבלונדיניות" חזרה הבלונדינית עוד הפעם לאחר שצבעה עוד פעם את השיער ועשתה ניתוחים פלסטיים ושאלה את אותה שאלה, אז ענה לא עוד פעם המוכר שהוא לא מוכר לבלונדיניות. הבלונדה שאלה: "אבל איך כל פעם עלית על זה שאני בלונדינית?!" אז ענה המוכר: "כי רק בלונדיניות מצביעות על מיקרוגל ומבקשות טלויזיה!!!"
שתי בלונדניות הלכו לטיול בלילה.
בלונדינית א': "מה לדעתך קרוב יותר, הירח או לונדון?".
בלונדינית ב': "ברור שהירח! למה את רואה מפה את לונדון??".
שתי בלונדיניות הולכות ביחד הראשונה שאולת את הראשונה: אם תדעי כמה מטבעות יש לי בכיס אתן לך את כל השלושה. ואז השניה אומרת: שתיים?
איך יודעים שבלונדינית הייתה במחשב :היא נותנת אקדח לשומר מסך.
בלונדינית אחת לוקחת כוס ריקה ועושה כאילו היא שותה אז אחותה שואלת אותה למה הכוס ריקה? אז היא עונה לה :כי אני לא צמאה
תגיות בדיחות
יויו
בדיחות - פינת הבדיחות של יויו
לעוד בדיחות לחצו כאן