שני אנשים טסים בכדור פורח. פתאום יש סערה
והם עפים למקום בלתי נודע ונתקעים על עץ. בינתיים עובר מישהו לידם הם שואלים אותו מהעץ: "תגיד, איפה אנחנו?". האיש חושב, בודק את כיוון הרוח, מחשב ואז אומר: "אתם בתוך כדור פורח!" עונים לו אותם שניים: "אתה מתמטיקאי, נכון?". האיש משתומם ושואל: "איך ידעתם?". הם עונים:" על פי שלושה דברים: 1.חשבת לפני שענית", "נכון", "2. ענית תשובה נכונה", "נכון", "ושלוש, לא עזרת לנו בשיט!"
 
מתמטיקאי אחד נשלח על ידי אשתו להביא ביצים מהמכולת. כשהוא חוזר, הוא מגיע עם מלא קרטוני ביצים, ערימות עצומות של קרטונים. צעקה אשתו :"מה זה צריך להיות?! כמה ביצים הבאת?!" ענה המתמטיקאי :"720." התרגזה אשתו ואמרה:"אני ביקשתי ממך 6 ביצים! 6! אפילו סימנתי ליד זה סימן קריאה!"
כמה עולים סנדלי שורש?
400
אז בעצם 20?
מה?
עומדות מלא פונקציות ופתאום בא משהו וצועק:"אני אגזור אתכם, אני אגזור אתכם!!!" כל הפונקציות מתחילות לפחד ורק פונקציה אחת עומדת רגועה,שלווה.
שואלים אותה, למה את לא מפחדת? היא עונה "אני e בחזקת איקס"
מתמטיקה יקרה!
נמאס לי כבר כל הזמן למצוא לך את ה-X, תלמדי כבר לא לאבד אותו!
המורה: אילו היו לך שש סוכריות והייתי מבקש ממך שלוש סוכריות, כמה סוכריות היו נשארות אצלך?
תלמיד: שש
שני אנשים החליטו לבנות משולש ישר זווית. הם חילקו את התפקידים כך: האיש הראשון יביא את הניצבים, והשני יביא את היתר.
אינסוף מתמטיקאים נכנסים לבר.
הראשון מבקש ליטר בירה.
השני חצי.
השלישי רבע.
הרביעי שמינית.
החמישי 1/16.
השישי 1/32.
פה הברמן מתעצבן: " אני מכיר את הבדיחה הזאת, קחו 2 ליטר לכולכם ותעזבו אותי בשקט"!
הבעיה עם פיתגורס שהוא היה עסוק כל כך בניצב,
שלא עניין אותו כל היתר
איך יודעים שהפונקציה בחשבון היא נקבה?
יש לה צירים (-:
תגיות בדיחות
יויו
בדיחות - פינת הבדיחות של יויו
לעוד בדיחות לחצו כאן