חוגים
איזה חוג רוסיות הכי אוהבות?
תשובה: בלאט

1
2
3
4
5


 


לבדיחה אחרת לחצו כאן

עוד בדיחות עדות:

נוצרי מוסלמי ומרוקאי
נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!
זוג גרוזיני
זוג גרוזיני נשוי מגיעה לגן חיות. האשה רואה בואש, ואומרת לבעלה: "תראה איזה בואש יפה, בוא ניקח אותו". הבעל אומר: "אבל זה גן חיות, אסור לקחת אותו". האשה: "בסדר, אז תכניס אותו בין הרגליים". הבעל: "ומה עם הריח? " האשה: "אם ימות אז ימות!"
גרוזינית והונגרי
גרוזינית והונגרי מתחתנים מה הבן שלהם יהיה?
קובייה הונגרית
כורדי בעבודה
קבלן כבישים מחפש באופן דחוף פועל חרוץ . מגיע אליו כורדי לעבודה . שמח הקבלן כי הוא יודע שהכורדים חרוצים מאד. אומר הקבלן לכורדי - העבודה שלך זה לצבוע פס לבן בשולי הכביש , הנה המברשת ודלי צבע , ויאללה לעבודה . בשעה 4 אני בא לאסוף אותך. בשעה 4 מגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע 800 מטר . שמח הקבלן אחלה של פועל מצאתי . למחורת הגיע הקבלן וראה שהכורדי צבע 400 מטר. חשב הקבלן שהכורדי התעייף אבל גם 400 מטר זה הרבה . ביום השליש הגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע רק 50 מטר . הקבלן שואל את הכורדי - אני לא מבין אותך ביום הראשון צבעת 800 מטר אתמול 400 מטר והיום רק 50 מה קרה לך?. עונה הכורדי - כי עכשיו הדלי רחוק.
שני קצינים כורדים
שני קצינים כורדים שכחו את הנשקים במשרד.
הם מחליטים שכדי להקל על עצמם הם ישפטו אחד את השני
הקצין הראשון נכנס למשפט של הקצין השני .
הקצין השני אומר האשמה הפקרת נשק, העונש נזיפה .
הקצינים מתחלפים ועכשיו הראשון שופט את השני ואומר , הפקרת נשק , 14 ימים בכלא .
החבר אומר לו , למה כלא ...???
עונה הראשון : זה מקרה שני ביחידה השבוע , אני חייב לשים לזה סוף
לא בוכים על חלב שנשפך
למה תימני לא בוכה שהחלב נשפך?
בגלל שהחלב של השכן
כורדי אחד
כורדי אחד שמנסה למכור את האוטו שלו כבר חודש, פוגש חבר ומספר שאף אחד לא מתקשר אליו ולא מתעניין באוטו. שואל החבר: "מה כתבת במודעה?" עונה הכורדי: "יד רביעית, קילומטרז' גבוה, תאונות רבות". החבר צוחק עליו: "ככה מוכרים אוטו? תכתוב יד ראשונה, קילומטרז' נמוך, שייך לרופא". לאחר שבועיים פוגש הכורדי את החבר וזה שואל אותו: "נו, מכרת כבר?" הכורדי עונה: "מה, השתגעת? אוטו כזה מוכרים?"
אקדח תימנים
איזה אקדח מבריח תימנים?
תשובה: אקדח מחירים
תימני נכנס לבר
תימני נכנס לבר ושואל את הברמן, תגיד כמה זה מרגרינה?
ברמן: התכוונת למרגריטה?
תימני: כמה זה מרגריטה?
ברמן: 50 שקל.
תימני: אהה... אז התכוונתי למרגרינה...
היומן שלי
מה אסקימואי כותב ביומן שלו?
יומני היה-קר


תגיות לבדיחה:

עדותבדיחות עדות

תגיות בדיחות
יויו בדיחות - פינת הבדיחות של יויו
לעוד בדיחות לחצו כאן


קרש
בדיחות קרש
הומור שחור
בדיחות הומור שחור
בעלי חיים
בדיחות בעלי חיים
לילדים
בדיחות לילדים
בית ספר
בדיחות בית ספר
שנונות
בדיחות שנונות
פוליטיקה
בדיחות פוליטיקה
משוגעים
בדיחות משוגעים
צבא
בדיחות צבא
עדות
בדיחות עדות
רופאים
בדיחות רופאים
סבתא
בדיחות סבתא
אבא
בדיחות אבא
אמאשך
בדיחות אמא שלך
אהבה
בדיחות אהבה
זקנים
בדיחות זקנים
נקיות
בדיחות נקיות
בלונדיניות
בדיחות בלונדיניות