3 כפיות אבקת שוקולית ( של כל חברה )
קצת יותר מחצי כוס חלב קר
6 קוביות קרח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את אבקת השוקולית והחלב בכוס.
2. עכשיו יש 2 אפשרויות
2.1 אם יש לכם מערבל מזון (בלנדר) ששובר קרח אז אומרים להורים להכניס הכל למערבל ומערבלים עד שנוצר קרח דק ושוקו אייס טעים
2.2 אם אין לכם מערבל מזון , מכניסים את הקרח לשקית אוכל ושוברים עם פטיש או משהו חזק עד שהקרח דק בחתיכות ומכניסים לשוקו .
3. שמים את הכל בכוס האהובה עליכם
ושותים בכיף :)
*אם יש לכם קצפת אפשר להוסיף למעלה
** אם יש לכם רוטב שוקולד(כמו מייפל משוקולד) מקשטים על הקצפת ועל השוקו