שניצלונים
כמות: 6 מנות
6 פרוסות חזה עוף
1 כפית מלח
½ כפית פלפל
1 כפית כמון
1 כפית אבקת שום
1 כפית אורגנו
2 ביצים
2 כפיות חרדל
9 כפות פירורי לחם
6 כפות שמן
פורסים את פרוסות חזה העוף על הקרש וחותכים אותם לחתיכות קטנות (אפשר כל פרוסה לחתוך ל-4 שיהיה קטן אבל לא מדי).
בצלחת עמוקה טורפים את הביצה ושמים את החרדל. בצלחת עמוקה נוספת שמים את פירורי הלחם, אורגנו, אבקת שום, כמון, מלח ופלפל, מערבבים הכל ביחד.
מחממים שמן במחבת וכאשר השמן מתחיל לרתוח מתחילים בעבודה, לוקחים כל חתיכה של שניצלון טובלים בצלחת של הביצה ומיד בצלחת השניה של הפירורי לחם. מטגנים עד שהצד התחתון משחים ואז הופכים לצד השני. כ-7 דקות כל צד.
ממשיכים בעבודה עד שכל השניצלונים מוכנים.
מומלץ כאשר מוציאים את השניצלון מהמחבת להשים אותו על צלחת או קרש עם נייר סופג, בכדי שיספוג את השמן של הבישול
שתפו את המדריך עם חברים :)
|