לחם מטוגן (בפסח ניתן לעשות את זה עם מצה)
כמות: 6 מנות
3 ביצים
½ כוס חלב
6 כפות סוכר
½ 1 כפית תמצית וניל
6 פרוסות לחם
½ 4 כפות שמן
טורפים את הביצים בתוך קערה, מוסיפים חלב, סוכר ותמצית וניל, ומערבבים היטב. טובלים כל פרוסת לחם כך שתירטב משני הצדדים. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית. ומניחים בזהירות את פרוסות הלחם. מטגנים כל פרוסה כ-5 דקות, עד שהצד התחתון משחים, הופכים את הפרוסות במרית ומטגנים עד שגם הצד השני משחים.
ממשיכים בפעולה עם כל פרוסות הלחם.
מוסיפים מעט סוכר על הפרוסה ואוכלים.
שתפו את המדריך עם חברים :)
|