פנקייקס
כמות: 12 יחידות
2 כוס קמח
4 כפיות אבקת אפייה
4 כפות סוכר
2 ביצה
½ 1 כוס חלב
4 כפות שמן
2 כפית תמצית וניל
סירופ שוקולד
סירופ מיפל
מנפים את הקמח ואבקת האפיה לתוך קערה גדולה ומוסיפים את הסוכר. בקערה בינונית טורפים את הביצה ומוסיפים את החלב, 4 כפות השמן ותמצית הוניל. מערבבים היטב.
מוסיפים את תוכן הקערה הקטנה (הנוזלים) לקערה הגדולה (הקמח) ובוחשים בכף עץ, היטב ובזריזות, עד קבלת בלילה נוזלית די סמיכה.
משמנים את המחבת במפית נייר טבולה בכפית שמן ומחממים בחופ בינוני עד גבוה. יוצקים למחבת בעזרת מצקת.
כאשר הפנקייקס מתחיל ליצור בועות גדולות – הופכים במרית ומשיכים לטגן עד שהצד השני משחים.
מוציאים את הפנקייקס מהמחבת, וחוזרים על הפעולה עד שכל הבלילה נגמרת.
בהגשה מוסיפים מעט סירופ שוקולד ו/או מייפל ואוכלים.
שתפו את המדריך עם חברים :)
|