סלט תפוחי אדמה
כמות: 6 מנות
500 גרם תפוחי אדמה
2 ביצים קשות קלופות
1 בצל קטן מאוד
4 מלפפונים חמוצים
1 גזר
1 כוס אפונה
4 כפות מיונז
כפית חרדל
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שוטפים היטב את תפוחי האדמה שמים בסיר ומוסיפים מים עד גובה תפוחי האדמה (כך שכל התפוחי האדמה יהיו במים). ומרתיחים על אש בינונית. מבשלים כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים. שופכים בזהירות את המים החמים מהסיר וממליאים במים קרים בשביל לקרר את תפוחי האדמה ולשטוף אותם. לאחר שהתפוחי אדמה התקררו מעט לקלף אותם ולחתוך אותם לקוביות קטנות, ומכניסים לקערה. חותכים את הביצים הקשות לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה. מקלפים את הבצל וחותכים אותו דק-דק, מגרדים את הגזר בפומפיה וחתכים את המלפפונים לחתיכות קטנות; ומכניסים הכל לקערה. מוסיפים את האפונה, המיונז, החרדל, המלח והפלפל ומערבבים היטב. ניתן להוסיף עוד מלח ופלפל לפי הטעם...
מגישים קר...
שתפו את המדריך עם חברים :)
|