עוגת גבינה קלאסית
החומרים:
6 ביצים מופרדות
180 גרם מחמאה
½1 כוסות סוכר
2 יחידות סוכר וניל
מיץ מלימון סחוט
750 גרם גבינה לבנה
4 כפות מלאות קמח אוסם
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים והסוכר, עד לקבלת קצף קשה ויציב.
מערבבים את יתר החומרים בכלי נפרד ומאחדים בתנועת עטיפה את שתי התערובות לעיסה אחידה.
שופכים לתבנית 26 משומנת ואופים כ- 45 דק' בחום בינוני.
*לקבלת מרקם טעים במיוחד, מומלץ להניח בתוך התנור את תבנית העוגה, בתוך תבנית נוספת, מלאה במים. המים מוסיפים לחות, שמשפרת מאד את טעמה של העוגה.
שתפו את המדריך עם חברים :)
|