100 גרם מרגרינה רכה
1 ביצה
3/4 כוס סוכר
כפית וחצי תמצית וניל
כוס וחצי קמח
חצי כפית אבקת אפייה
2 כפות קוקוס טחון
אופן ההכנה
מוציאים את המרגרינה כחצי שעה לפני ההכנה כדי שתתרכך, לחמם תנור לחום בינוני, לשמן 2 תבניות אפייה שטוחות (או לשים נייר אפייה)
בקערה שמים את המרגרינה ואת הסוכר ומערבבים אותם יחד,
כשהתערובת רכה ואחידה מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל, ממשיכים לערבב עד שאין יותר סימני ביצה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס ובוחשים עד שמתקבל בצק חלק בלי סימני קמח.
מודדים בצק בכפית ועושים בידיים כדורים קטנים ושווים. שמים על התבנית במרחק 5 ס"מ אחד מהשני. ומועכים עם האצבע שיהיה שטוח.
אופים בתנור החם 12-15 דקות עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב. מוציאים מהתנור.
שתפו את המדריך עם חברים :)
|