| 
   נאגטס (ממש כמו של מקדולנדס): מה אנחנו צריכים: אופן ההכנה הכנת המטבל: 
יש לערבב בקערה בינונית את הקמח, בירה, ביצה, שום את שמן הזית ואת כל התבלינים עד לקבלת מרגם אחיד. יש לטעום ותקן את התיבול אם צריך. הכנת הנאגט: 
מכניסים את הקוביות החתוכות של החזה עוף לתוך הבלילה, מכסים היטב ומשאירים במקרר לספיגת הטעמים. רצוי כמה שיותר אך גם חצי שעה-שעה עובד.
לוקחים מחבת עמוק ומחממים שמן עמוק לטיגון בערך לטמפרטורה של 150 מעלות.
כשהשמן חם מספיק, מוצאים מספר נתחים של עוף מהבלילה ומכניסים לתוך המחבת. משך זמן הטיגון המשוער – בערך 3.5-4 דקות, עד להזהבת הנגיסים.
להוציא בזהירות מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מומלץ להגיש עם רוטב חמוץ מתוק/רוטב ברביקיו. המתכון מבית אתר בישולים. לעוד מתכוני עוף כנסו לאתר. 
 
 
 
 
   
  
 
 
 |