איש אחד כיסח את הדשא שלו. פתאום הוא רואה את שכנתו הבלונדינית יוצאת, הולכת לתיבת הדואר שלה, פותחת אותה, מתעצבנת, חוזרת לבית וטורקת את הדלת. אחרי 5 דקות הוא רואה אותה שוב יוצאת, הולכת לתיבה ושוב חוזרת לביתה בעצבים. וכך חוזר חלילה.
לבסוף הוא שואל אותה אם היא צריכה עזרה או משהו, אז היא עונה לו שלא, "פשוט המחשב הדבילי שלי אומר לי כל הזמן שיש לי דואר".
בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה ואומרת בהתרגשות, "אתה חייב לבוא לעזור לי!"
"מה קרה?", הוא שואל אותה בדאגה.
"קניתי פאזל מאוד מסובך", היא מספרת, "ואני לא מצליחה להרכיב אותו."
הוא נרגע, ומתוך סקרנות שואל אותה, "איזו תמונה מקבלים בסוף?"
"לפי הציור על המכסה", הבלונדינית מתחילה לספר, "זה נראה כמו תרנגול, אבל יותר טוב שתבוא הנה ותראה בעצמך."
"טוב", אומר לה החבר שלה ויוצא לעבר ביתה.
לאחר כעשרים דקות הוא מגיע אליה והיא מראה לו את החלקים על השולחן.
ברגע שהוא רואה את הפאזל מפוזר על השולחן הוא נושם עמוק ואומר לה, "תראי חמודה, אין שום סיכוי שנצליח להרכיב את הפאזל הזה, אז בואי נשב בשקט נשתה כוס קפה ואחר כך אני אעזור לך להחזיר את הקורנפלקס לקופסהג€¦"
בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן.
אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע.
הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?"
עונה הבלונדינית: "יא טמבל, אני בודקת את התשובות"
בלונדינת אחת הלכה לחברה שלה שגרה בקומה ה-50 אחרי איחור של שלוש שעות מגיעה הבלונדינת כולה מתנשמת החברה:מה קרה ? למה לא השתמשת במעלית? הבלונדינית: כתוב המעלית מיועדת ל-10 איש ולא היה לי כוח לחכות שעוד 9 אנשים יבואו.
בלונדינית נוסעת בכביש המהיר מתל אביב לירושלים,
חברה שלה מתקשרת אליה ואומרת לה: עכשיו שמעתי בחדשות
שאת חייבת להיזהר יש איזה מטורף אחד שנוסע בכביש שלך נגד התנועה ! אז הבלונדינית אומרת לה : איזה אחד ? יש מלא כאלה פה.
מוכר כרטיסים אומר לבלונדינית: גברת, זהו הכרטיס החמישי שאת קונה לאותו הסרט. הבלונדינית משיבה לו: כן, אני יודעת. אבל בפנים נמצאת אישה שכל הזמן קורעת את הכרטיסים