צעיר מביא הביתה שלוש בחורות ואומר לאמו הפולניה: "אמא, אחת משלושתן היא הכלה שלי לעתיד! נראה אם תנחשי מי זו".
פותחת הפולניה זוג עיניים, מסתכלת ובוחנת את הבחורות. לאחר חצי דקה ניגשת אל בנה ואומרת בביטחון: "זו האמצעית!"
נדהם הבן: "איך ידעת?!"
"פשוט מאוד", אומרת הפולניה, "מהרגע הראשון לא סבלתי אותה"...
מרוקאי עיוור, רוסי צולע ותימני על כיסא גלגלים יושבים ומדברים. פתאום בא מלאך ונוגע במרוקאי ותוך שהוא צועק:"זה נס אני רואה"
ואז נגע גם ברוסי שאומר: "אני הולך אני לא צולע יותר"
וכשבא המלאך לגעת בתימני הוא אומר לו: "אל תגע בי אני מקבל קצבה מביטוח לאומי..."
פרסי יושב בתחנת אוטובוס ובוכה.
רואה אותו נהג אוטובוס ושואל:"למה אתה בוכה"?
עונה לו הפרסי:"כי אין לי כסף לאוטובוס".
הנהג משיב:"תעלה על האוטובוס בחינם".
הפרסי עולה לאוטובוס. מיד אחרי שעלה הוא בוכה שוב פעם.
שואל אותו הנהג:"למה אתה בוכה שוב פעם?"
עונה הפרסי:"כי כולם קיבלו עודף ורק אני לא"
קבלן כבישים מחפש באופן דחוף פועל חרוץ . מגיע אליו כורדי לעבודה . שמח הקבלן כי הוא יודע שהכורדים חרוצים מאד. אומר הקבלן לכורדי - העבודה שלך זה לצבוע פס לבן בשולי הכביש , הנה המברשת ודלי צבע , ויאללה לעבודה . בשעה 4 אני בא לאסוף אותך. בשעה 4 מגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע 800 מטר . שמח הקבלן אחלה של פועל מצאתי . למחורת הגיע הקבלן וראה שהכורדי צבע 400 מטר. חשב הקבלן שהכורדי התעייף אבל גם 400 מטר זה הרבה . ביום השליש הגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע רק 50 מטר . הקבלן שואל את הכורדי - אני לא מבין אותך ביום הראשון צבעת 800 מטר אתמול 400 מטר והיום רק 50 מה קרה לך?. עונה הכורדי - כי עכשיו הדלי רחוק.
זוג רומני בא לבקר זוג רומני אחר. בסוף הערב האורחים הלכו והמארחים גילו שחלק מסכו"ם הכסף נעלם. "איזו חוצפה!" אמרה האישה "הם גנבו לנו את הסכו"ם שלפני שנה גנבנו מתורכיה".