תימני אשכנזי ומרוקאי הולכים ברחוב
פתאום עוצר האשכנזי ומתחיל לצעוק "מלח מים מלח מים מלח מים"
שואל התמני את המרוקאי "מה קרה לו"?
עונה המרוקאי "הוא חוזר על מתכון של אמא שלו"
פולניה זקנה קמה באמצע טיסה לארה"ב וצועקת, יש כאן רופא ?! ישר קם בחור נחמד ורציני ניגש אליה מהר, ואומר לה : כן מה הבעיה ? אומרת לו, אתה רוצה אולי להכיר את הבת שלי ?
ערבי אחד הולך במדבר והוא ממש ממש צמא ואז הוא רואה באמצע המדבר יהודי עם עניבות. הערבי ביקש ממנו מים אבל היהודי אמר לו "מצטער אבל אין לי מים אבל אולי תקנה עניבה במקום זאת? הן ממש מתאימות לחולצה שלך, ובמחיר מעולה!" הערבי התעצבן "מה יש לך?! אני לא רוצה עניבה אני רוצה מים!" "אבל אמרתי שאין לי מים, אבל אולי תיקח עניבה? הנה, בשבילך אני נותן לך אותה בחינם" "הלוואי שתקולל כל ימי חייך! מה אתה לא מבין?! אני צריך מים!!!" היהודי הסתכל עליו למשך כמה שניות ואז אמר "בסדר, למרות שקיללת אותי וצעקת עלי אני אגיד לך איפה יש מים אם תלך במשך כמה דקות צפונה אתה תמצא חנות שמוכרת משקאות" הערבי הולך כמה דקות ומגיע לחנות. לאחר כחצי שעה הערבי חוזר ליהודי ממש גוסס "הם לא מרשים לי להיכנס בלי עניבה..."
קבלן כבישים מחפש באופן דחוף פועל חרוץ . מגיע אליו כורדי לעבודה . שמח הקבלן כי הוא יודע שהכורדים חרוצים מאד. אומר הקבלן לכורדי - העבודה שלך זה לצבוע פס לבן בשולי הכביש , הנה המברשת ודלי צבע , ויאללה לעבודה . בשעה 4 אני בא לאסוף אותך. בשעה 4 מגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע 800 מטר . שמח הקבלן אחלה של פועל מצאתי . למחרת הגיע הקבלן וראה שהכורדי צבע 400 מטר. חשב הקבלן שהכורדי התעייף אבל גם 400 מטר זה הרבה . ביום השלישי הגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע רק 50 מטר . הקבלן שואל את הכורדי - אני לא מבין אותך ביום הראשון צבעת 800 מטר אתמול 400 מטר והיום רק 50 מה קרה לך? עונה הכורדי - כי עכשיו הדלי רחוק.
זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים, זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.
פרסי אחד לוקח את הילדים שלו לים ושם להם צמר גפן באוזניים בא אליו גרוזיני ואומר לו: למה שמתה לילדים שלך צמר גפן באוזניים עונה לו הפרסי:כדי שלא ישמעו ארטיק ארטיק !
זוג רומני בא לבקר זוג רומני אחר. בסוף הערב האורחים הלכו והמארחים גילו שחלק מסכו"ם הכסף נעלם. "איזו חוצפה!" אמרה האישה "הם גנבו לנו את הסכו"ם שלפני שנה גנבנו מתורכיה".
פרסי אחד בא אל נהג אוטובוס ושואל אותו: "תגיד,אם אני מכניס פרחים לאוטובוס זה יעלה לי כסף"?
"לא" ענה לו הנהג.
שמח הפרסי וצעק: "כלנית,ורד,נרקיס בואו,בואו...!"
בדיחה על תימני אשכנזי ומרוקאי , הבדיחה תימני אשכנזי ומרוקאי