זוג רומני בא לבקר זוג רומני אחר. בסוף הערב האורחים הלכו והמארחים גילו שחלק מסכו"ם הכסף נעלם. "איזו חוצפה!" אמרה האישה "הם גנבו לנו את הסכו"ם שלפני שנה גנבנו מתורכיה".
אישה מרוקאית רבה עם בעלה ,
הבעל מפחד ורץ להתחבא מתחת למיטה .
המרוקאית צועקת עליו : צא משם מייד ,
הבעל : לא יוצא
המרוקאית : אמרתי שתצא מיד מתחת למיטה
הבעל לוקח נשימה ארוכה וצועק מתחת למיטה : אני הגבר בבית ואם אמרתי לא אז לא
קבלן כבישים מחפש באופן דחוף פועל חרוץ . מגיע אליו כורדי לעבודה . שמח הקבלן כי הוא יודע שהכורדים חרוצים מאד. אומר הקבלן לכורדי - העבודה שלך זה לצבוע פס לבן בשולי הכביש , הנה המברשת ודלי צבע , ויאללה לעבודה . בשעה 4 אני בא לאסוף אותך. בשעה 4 מגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע 800 מטר . שמח הקבלן אחלה של פועל מצאתי . למחרת הגיע הקבלן וראה שהכורדי צבע 400 מטר. חשב הקבלן שהכורדי התעייף אבל גם 400 מטר זה הרבה . ביום השלישי הגיע הקבלן ורואה שהכורדי צבע רק 50 מטר . הקבלן שואל את הכורדי - אני לא מבין אותך ביום הראשון צבעת 800 מטר אתמול 400 מטר והיום רק 50 מה קרה לך? עונה הכורדי - כי עכשיו הדלי רחוק.
קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?
תימנייה עולה במעלית ,המעלית עוצרת ונכנסת חתיכה מבושמת התימנייה: או או איזה ריח מה זה?
החתיכה: שאנל 2000, 500 ש"ח מפריז.
המעלית ממשיכה עד שלפתע שוב היא עוצרת ונכנסת בלונדינית גם היא מבושמת.
התימנייה: וואו מה זה הריח הזה?
הבלונדינית: שאנל 5000, 1000 ש"ח מניו יורק.
המעלית ממשיכה שלפתע התימנייה תוקעת נאד.
שתי הגברות המבוהלות: וואי, וואי מה זה הריח הזה?!
התימנייה: כרוב אדום 4.90 מרמי לוי.
שבע פולניות עולות לשמים, פתאום מגיע מלאך ואומר:
"כל מי שהתעללה בבעלה שתבוא אחרי".
שש פולניות מתחילות ללכת אחריו, המלאך מסתובב ורואה את הפולנייה שנשארה במקום ואמר להן:"תביאו גם את החירשת..."
שתי רוסיות נסעו בכביש ולפניהם נסעה משאית עליה היה כתוב "מטען חורג".
"מה זה חורג?" שאלה האחת את חברתה. "זה פשוט", אמרה השניה,
"אם זה נופל עליך זה חורג אותך"...