מתכון עוגת ביסקוויטים טעימה קלה ומהירה
מצרכים:
חבילת ביסקוויטים מסוג פתי בר (500 גרם)
חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
2 כוסות חלב
*שוקולד מריר מגורד או שברי מקופלת – לקישוט.
רבע כוס חלב לטבילת הביסקוויטים.
אופן הכנה:
-
מקציפים בקערה אחת מיכל שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקצפת יציבה.
-
מקציפים בקערה שניה מיכל שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג ושוקולד עד לקצפת יציבה.
-
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית. מורחים את קצפת השוקולד בשכבה אחידה על הביסקוויטים.
-
טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים על הקצפת. מורחים את קצפת הוניל מעל הביסקוויטים.
-
מפזרים מעל שוקולד מגורד או מקופלת שבורה ושומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
*למתכון המקורי- עוגת ביסקוויטים
לעוד מתכונים מגניבים כנסו לאתר מתכונים ב10 דקות

  

|